Новини футболу

Кроос розповів, як повідомив своєму оточенню рішення завершити кар’єру

Колишній німецький півзахисник Тоні Кроос розкрив деталі свого рішення завершити свою професійну кар’єру.

Однією з найбільш несподіваних та гучних новин у світовому футболі в 2024 році стало раптове рішення Тоні Крооса завершити свою кар’єру. Рішення німця викликало шок у вболівальників та експертів з огляду на його успішні та стабільні виступи в складі “Реала”.

Напередодні Кроос розповів, як повідомив про своє рішення родині та одноклубникам по “Реалу”.

“Правда полягає в тому, що повідомити моїй дружині це не було складно, тому що це було спільне рішення. Вдома це не було несподіванкою, бо ми говорили про це місяцями. Дружина була рада, що я більше буваю вдома.

Старшому синові було важче сказати, тому що я знав, як йому подобалося дивитися на мене по телевізору і на стадіоні. Він багато пережив, він був на чотирьох фіналах Ліги чемпіонів, і як дитина, він ніколи цього не забуде! Моєму синові було важко, так…

І мені було важко сказати Карло (Анчелотті – прим.), тому що він очікував, що я продовжу, і тому що у нас були і залишаються дуже хороші стосунки. Він був моїм першим тренером тут, і мені було нелегко сказати йому, але все в житті закінчується.

Це було нелегко. Я знав, що він не розсердиться, але буде трохи засмучений. Для мене це теж був непростий момент, тому що це був кінець чогось, що було дуже особливим. Я намагався вибрати хороший момент, легкий момент?

І мені пощастило, що ми виграли Ла Лігу з великим відривом, і я сказав “зараз!”. Тому що між Ла Лігою та фіналом Ліги Чемпіонів був ідеальний час. Було б складніше, якби ми грали в Ла Лізі, тому що я не хотів, щоб це питання стояло на першому місці.

Як повідомив одноклубникам? Я робив це по черзі, тому що з деякими я був з ними недовго, з іншими довше, з третіми у мене були дуже близькі стосунки….. І я хотів повідомити кожного особисто. Але я не повідомив усіх одночасно. Я не хотів, щоб новина потрапила на сайт або в газету раніше, і зробив це за один-два дні.

Деяким людям я сказав ще до того, як новина вийшла, тому що я заслуговував на те, щоб новина вийшла тоді, коли я цього хотів. І з клубом було так само, я сказав їм, а вони сказали мені сказати їм, коли я захочу. На щастя, нічого не вийшло раніше, що було несподіванкою, якщо чесно”, – сказав Кроос в інтерв’ю Marca.

Нагадаємо, що за час своєї професійної кар’єри Кроос зіграв у складі “Баєра”, “Баварії” та “Реала”. В його доробку три Бундесліги, три Кубки Німеччини, один Суперкубок Німеччини, чотири Ла Ліги, один Кубок Іспанії, чотири Суперкубки Іспанії, шість Ліг чемпіонів, п’ять Суперкубків УЄФА та шість клубних чемпіонатів світу.

Також у складі національної збірної Німеччини він став чемпіоном світу у 2014 році.

antonio

Recent Posts

Італійська Серія А: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, якою є ситуація в турнірній таблиці італійської Серії А після матчів 8-го туру чемпіонату.…

13 хв. ago

Зінченко поділився спогадами від зустрічі із Зеленським

Гравець "Арсеналу" та національної збірної України Олександр Зінченко розповів про свою зустріч із Президентом України…

42 хв. ago

Шахтар обіграв Арсенал в Юнацькій лізі УЄФА

Юнацька команда донецького «Шахтаря» обіграла лондонський «Арсенал» у матчі Юнацької ліги УЄФА. За кілька годин…

1 годину ago

Іспанська Ла Ліга: турнірна таблиця після матчів 10-го туру

Відомо, як виглядає турнірна таблиця іспанської Ла Ліги після матчів 10-го туру чемпіонату. Протягом останніх…

2 години ago

Палкін висловився про виступи Мудрика за Челсі

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін поділився думками щодо виступу Михайла Мудрика в складі лондонського…

2 години ago

Англійська Прем’єр-ліга: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, як виглядає турнірна таблиця англійської Прем’єр-ліги після матчів 8-го туру чемпіонату. Протягом останніх кількох…

3 години ago