Новини футболу

Ексгравець Арсеналу та Шахтаря розповів, за кого вболіватиме в очному матчі

Колишній футболіст лондонського “Арсеналу” та донецького “Шахтаря” Едуардо поділився думками щодо їхнього майбутнього матчу в Лізі чемпіонів.

У вівторок “Шахтар” продовжить свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів. У матчі 3-го туру “гірники” на виїзді протистоятимуть лондонському “Арсеналу”. Гра відбудеться на лондонському стадіоні “Емірейтс” о 22:00 за київським часом.

Напередодні Едуардо, який свого часу виступав у складі обох команд, розповів, кого підтримуватиме в майбутньому матчі.

“Вважаю, що Ліга чемпіонів – це турнір неймовірного рівня та формату, і, безумовно, на нас очікує надзвичайно видовищний поєдинок. Звичайно, “Шахтарю” буде дещо складно з огляду на те, що команда не має домашньої арени й вимушена проводити матчі на виїзді.

Попри те, що “Шахтарю” протистоятиме “Арсенал”, який вважається одним із найсильніших в світі та власне таким і є, я впевнений, що ми спостерігатимемо протистояння сильних команд. Найважливіше – нас очікує цікава гра.

За кого вболіватиму? Це насправді дуже складне запитання, мені доведеться трохи себе помучити, щоб дати правильну відповідь. Однак, враховуючи, що я спілкуюся з вами та згадую ті чудові роки, які провів в Україні, з великим коливанням оберу “Шахтар”.

Обидва клуби для мене надзвичайно близькі й важливі, вони мають особливе місце в моєму серці, проте з огляду на ситуацію в Україні та враховуючи, що мій син народився там, хоча й не має українського громадянства, але має свідоцтво про народження в Україні, завтра я вболіватиму за “Шахтар”. Україна для мене не чужа, і всі ці фактори впливають на моє рішення”, – наводить слова Едуардо пресслужба “гірників”.

antonio

Recent Posts

Оголошено стартовий склад Шахтаря на матч проти Арсеналу

Став відомий стартовий склад донецького "Шахтаря" на матч 3-го туру основного етапу Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago

Пушич розповів про своє ставлення до Судакова

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками щодо півзахисника команди Георгія Судакова. Ні для…

2 години ago

Кучер: “Шахтарю буде дуже важко проти Арсеналу”

Колишній гравець донецького "Шахтаря" Олександр Кучер поділився думками щодо майбутнього матчу "гірників" проти лондонського "Арсеналу"…

3 години ago

Джеко: “Довбик не здався, і йому все дається легко в Серії А”

Колишній нападник римської "Роми" Едін Джеко висловився про форварда національної збірної України Артема Довбика. Перехід…

3 години ago

Італійська Серія А: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, якою є ситуація в турнірній таблиці італійської Серії А після матчів 8-го туру чемпіонату.…

4 години ago

Зінченко поділився спогадами від зустрічі із Зеленським

Гравець "Арсеналу" та національної збірної України Олександр Зінченко розповів про свою зустріч із Президентом України…

4 години ago