Новини футболу

Зінченко поділився спогадами від зустрічі із Зеленським

Гравець “Арсеналу” та національної збірної України Олександр Зінченко розповів про свою зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським.

Вже в часи повномасштабного вторгнення Росії в Україну Зінченко мав зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським. Напередодні Зінченко розповів, як відбулася його зустріч із главою держави та що він йому сказав.

“Пане Президенте, це не частина сценарію, але ці слова йдуть з глибини мого серця. Всі мої рідні та друзі відчувають те ж саме. Я не знаю, що було б з нашою країною, якби вас не було поруч.

Іноді я намагаюся поставити себе на місце Зеленського, але це неможливо. Я не знаю цього тиску – але дивлячись в його очі, можна побачити, наскільки все складно. Ви бачите це на фотографіях, коли він став президентом, і на його обличчі зараз.

Кожного разу, коли я читаю новини, я молюся, щоб це скоріше закінчилося, тому що я знаю, скільки людей загинуло від цієї війни”, – сказав Зінченко виданню The Guardian.

antonio

Recent Posts

Ексгравець Арсеналу та Шахтаря розповів, за кого вболіватиме в очному матчі

Колишній футболіст лондонського "Арсеналу" та донецького "Шахтаря" Едуардо поділився думками щодо їхнього майбутнього матчу в…

7 хв. ago

Пушич розповів про своє ставлення до Судакова

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками щодо півзахисника команди Георгія Судакова. Ні для…

37 хв. ago

Кучер: “Шахтарю буде дуже важко проти Арсеналу”

Колишній гравець донецького "Шахтаря" Олександр Кучер поділився думками щодо майбутнього матчу "гірників" проти лондонського "Арсеналу"…

1 годину ago

Джеко: “Довбик не здався, і йому все дається легко в Серії А”

Колишній нападник римської "Роми" Едін Джеко висловився про форварда національної збірної України Артема Довбика. Перехід…

2 години ago

Італійська Серія А: турнірна таблиця після матчів 8-го туру

Відомо, якою є ситуація в турнірній таблиці італійської Серії А після матчів 8-го туру чемпіонату.…

2 години ago

Шахтар обіграв Арсенал в Юнацькій лізі УЄФА

Юнацька команда донецького «Шахтаря» обіграла лондонський «Арсенал» у матчі Юнацької ліги УЄФА. За кілька годин…

3 години ago