Колишній гравець донецького “Шахтаря” Олександр Кучер поділився думками щодо майбутнього матчу “гірників” проти лондонського “Арсеналу” в Лізі чемпіонів.

У вівторок “Шахтар” продовжить свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів. У матчі 3-го туру “гірники” на виїзді протистоятимуть лондонському “Арсеналу”. Гра відбудеться на лондонському стадіоні “Емірейтс” о 22:00 за київським часом.

Напередодні Кучер визнав, що матч проти “канонірів” буде непростим для чинних чемпіонів України.

“Чи маю побоювання за “Шахтар”? Звичайно, маю, ми розуміємо, якою командою є “Арсенал”. Буде дуже важко, до того ж ми граємо на виїзді. Лондонці поступились “Борнмуту” в останньому матчі АПЛ, для них ця гра була важкою. Вони грали вдесятьох, програли, зараз поєдинок в ЛЧ на домашньому стадіоні, звичайно, футболісти “Арсеналу” будуть злі та дуже агресивні.

Гравцям “Шахтаря” потрібно бути сконцентрованими у всіх аспектах гри. У них не має бути ніякої розслабленості, якщо “гірники” будуть з м’ячем, то “Арсенал” буде дуже агресивно пресингувати. Треба зіграти дуже уважно, але ми розуміємо, що лондонці дуже потужна команда, легко не буде.

Який результат буде позитивним для “Шахтаря”? Важко сказати, який… Але, аби сподіватися на нього, Шахтарю потрібно показати хорошу контргру, добре зіграти у перехідній фазі з оборони в атаку та десь спіймати свій шанс.

Зрозуміло, що ми будемо грати другим номером, враховуючи поточну силу “Арсеналу”. Контргра та швидкість в перехідних фазах з оборони в атаку, ось що потрібно. Треба буде швидко повертатися назад, бути дуже уважними, лондонці дуже сильні індивідуально. Всім потрібно віддати все та всьому приділяти увагу”, – сказав Кучер в інтерв’ю виданню NV.