Генеральний директор донецького “Шахтаря” Сергій Палкін висловився про інтерес іноземних клубів до півзахисника команди Георгія Судакова.

Ні для кого не є секретом, що наразі Судаков є одним із найцінніших активів “Шахтаря”. Він є одним із лідерів та найбільш впливових гравців на футбольному полі в складі “гірників”.

Протягом останніх місяців у ЗМІ періодично з’являються повідомлення про зацікавленість до Судакова з боку європейських команд, зокрема представників АПЛ.

Напередодні Палкін розповів, якою насправді є ситуація із зацікавленістю до Судакова з боку європейських клубів.

“У нас є кілька цікавих гравців, наприклад, бразильці Кевін і Марлон. Але найвідоміший на даний момент – Георгій Судаков. Ним цікавиться “Манчестер Сіті”, а також інші клуби в Англії. Півроку тому ми вели переговори про трансфер з “Наполі”, але не склалося.

Упевнений, що під час трансферного вікна кілька клубів зроблять по ньому пропозиції‎”, – цитує Палкіна “Український футбол” із посиланням на Spox.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Судаков зіграв 12 матчів у складі “Шахтаря”, в яких відзначився 7 голами та 2 асистами. За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Георгія Судакова становить 35 млн євро.