Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко відреагував на чутки про інтерес нідерландського “Феєнорда” до вінгера житомирського “Полісся” Олександра Назаренка.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що “Феєнорд” провляє інтерес до Назаренка, який є одним із найкращих бомбардирів УПЛ та відкриттів осінньої частини чемпіонату.

Напередодні Левченко розповів, чи відповідає інформація про інтерес “Феєнорда” до Назаренка дійсності.

“З того, що мені відомо, конкретних розмов нема. Я не виключаю того, що Саша десь у списках скаутів “Феєнорда” може бути присутнім, але це не лонглист і не шортлист. Потенційно це гравець, який може бути на олівці “Феєнорда”.

Якщо брати в цілому, є кілька моментів, які говорять на користь Назаренка. Саша вміє пресингувати, бо якщо ти не орієнтуєшся в просторі та часі – це біганина вхолосту. У нього є потенціал для подальшого зростання. І гравець такого профайлу – те, що треба для Пріске.

З того, що я бачу і мені говорили, Назаренко дуже легко вчиться.

Дуже хороша ліва нога, здатність зіграти на обох флангах, як ми це бачили по “Дніпру-1″. Але багато що у грі вінгера визначає здатність діяти на обмеженому просторі, самотужки ламати компактний захист суперника”, – сказав Левченко сайту “Український футбол”.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Назаренко зіграв 11 матчів у складі “Полісся”, в яких відзначився 7 голами та 5 асистами.