Новини футболу

Левченко прокоментував чутки про зацікавленість Феєнорда до Назаренка

Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко відреагував на чутки про інтерес нідерландського “Феєнорда” до вінгера житомирського “Полісся” Олександра Назаренка.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що “Феєнорд” провляє інтерес до Назаренка, який є одним із найкращих бомбардирів УПЛ та відкриттів осінньої частини чемпіонату.

Напередодні Левченко розповів, чи відповідає інформація про інтерес “Феєнорда” до Назаренка дійсності.

“З того, що мені відомо, конкретних розмов нема. Я не виключаю того, що Саша десь у списках скаутів “Феєнорда” може бути присутнім, але це не лонглист і не шортлист. Потенційно це гравець, який може бути на олівці “Феєнорда”.

Якщо брати в цілому, є кілька моментів, які говорять на користь Назаренка. Саша вміє пресингувати, бо якщо ти не орієнтуєшся в просторі та часі – це біганина вхолосту. У нього є потенціал для подальшого зростання. І гравець такого профайлу – те, що треба для Пріске.

З того, що я бачу і мені говорили, Назаренко дуже легко вчиться.

Дуже хороша ліва нога, здатність зіграти на обох флангах, як ми це бачили по “Дніпру-1″. Але багато що у грі вінгера визначає здатність діяти на обмеженому просторі, самотужки ламати компактний захист суперника”, – сказав Левченко сайту “Український футбол”.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Назаренко зіграв 11 матчів у складі “Полісся”, в яких відзначився 7 голами та 5 асистами.

antonio

Recent Posts

Суркіс підбив підсумки Класичного між Динамо та Шахтарем

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував результат матчу 11-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря». У…

3 хв. ago

Реал шукає конкурента Луніну після поразки Барселоні

Мадридський "Реал" цікавиться голкіпером французького "Лілля" Люкою Шевальє. Про це повідомляє "Чемпіон" із посиланням на…

1 годину ago

Шовковський пояснив, чому Шапаренко не зіграв проти Шахтаря

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував відсутність півзахисника Миколи Шапаренка в матчі 11-го туру…

2 години ago

Флік прокоментував розгромну перемогу Барселони над Реалом в Ель Класико

Головний тренер "Барселони" Ганс-Дітер Флік поділився враженнями від перемоги над мадридським "Реалом" в іспанській Ла…

3 години ago

Караваєв: “Динамо повинно грати набагато краще”

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 11-го туру УПЛ…

14 години ago

Динамо – Шахтар 1:1 (відео голів)

Микола Матвієнко після кутового добив м'яч у ворота Динамо, вивів горняків уперед. Але після вилучення…

17 години ago