Новини футболу

Луческу став на захист головного тренера Роми

Головний тренер збірної Румунії Мірча Луческу висловився про очільника римської “Роми”.

Період роботи Юрича в “Ромі” розпочався не надто вдало. У 6 матчах із хорватським фахівцем на чолі римляни здобули по дві перемоги, нічиї та поразки. Зокрема, “Рома” зараз має серію з трьох матчів без перемог.

Також призначення Юрича супроводжувалося скандалами всередині керівництва “Роми” та невдоволенням уболівальників через звільнення Даніеле Де Россі. Все це спричинило чутки про можливе звільнення Юрича.

Тим не менш, напередодні Луческу виступив на захист керманича “Роми”.

“Без підтримки вболівальників дуже важко, ти не можеш отримувати результати з дня на день. Тренеру потрібно щонайменше 6-8 місяців, щоб показати зміни. Тому це нелегко.

У мене була схожа ситуація в “Інтері”, я прийшов у грудні, і ми виграли п’ять матчів вдома, але це було важко, тому що вже йшли розмови про іншого тренера, а гравці думали про нові контракти. Вони відчували, що я молодий і новий, але якщо тренер не має підтримки клубу – це важко, тому що тоді він вступає в негативний контакт з гравцями. Тренер також повинен змінюватися, нелегко жити в такій ситуації.

Можливо, Юрич зробив помилку, він намагався розбудити гравців заявами. Він повинен досягати результату з тими гравцями, які у нього є, а не з іншими. Тренер повинен досягати результату з тими гравцями, які є в його розпорядженні, і клуб повинен бути дуже близьким до нього. Якщо з’являються такі розмови, то клубу теж стає важко.

Також можливо, що гравці відкидають його, я погано знаю ситуацію в “Ромі” і ніколи не стикався з такою атмосферою. Я завжди слідкував за італійським футболом, але останнім часом менше, тому я не знаю цієї динаміки”, – наводить слова Луческу Tribuna.com із посиланням на Voce Giallorossa.

antonio

Recent Posts

Караваєв: “Динамо повинно грати набагато краще”

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 11-го туру УПЛ…

10 години ago

Динамо – Шахтар 1:1 (відео голів)

Микола Матвієнко після кутового добив м'яч у ворота Динамо, вивів горняків уперед. Але після вилучення…

12 години ago

Воробей оцінив виступи Шахтаря та Динамо в єврокубках

Легенда донецького "Шахтаря" Андрій Воробей поділився думками щодо виступів українських команд у єврокубках цього сезону.…

20 години ago

Пішов із життя відомий український футболіст

Помер колишній захисник львівських «Карпат» Степан Крупей. Трагічну звістку напередодні повідомив керівник пресслужби «Карпат» Юрій…

21 годину ago

Анчелотті відреагував на розгромну поразку Реала в Ель Класико

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті поділився думками щодо поразки "Барселоні" в іспанській Ла Лізі.…

21 годину ago

Мілевський дав прогноз на матч Динамо – Шахтар

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський поділився очікуваннями від Класичного між "Динамо"…

22 години ago