Новини футболу

Ребров привітав Довбика з голом у матчі Рома – Динамо

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував виступ нападника “Роми” Артема Довбика в матчі Ліги Європи проти київського “Динамо”.

Нещодавній матч між “Ромою” та “Динамо” в 3-му турі основного етапу Ліги Європи був особливим для Довбика. Перш за все, він грав проти українського клубу та клубу, за який кілька років тому встиг провести кілька неофіційних матчів.

Зрештою, саме Довбик і вирішив долю поєдинку. Український форвард реалізував пенальті, який приніс “Ромі” мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Згодом на своїй сторінці в Instagram Ребров, який особисто був присутнім на цьому матчі, привітав нападника національної збірної з єврокубковим голом.

“Перше повернення на “Стадіо Олімпіко” за дуже довгий час. Чарівний, історичний стадіон та потужна атмосфера під час матчу між “Ромою” та “Динамо”.

Вітаю Артема Довбика з черговим голом та бажаю обидвом нашим українським клубам успіху у подальших єврокубкових матчах”, – написав Ребров.

antonio

Recent Posts

Караваєв: “Динамо повинно грати набагато краще”

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 11-го туру УПЛ…

10 години ago

Динамо – Шахтар 1:1 (відео голів)

Микола Матвієнко після кутового добив м'яч у ворота Динамо, вивів горняків уперед. Але після вилучення…

12 години ago

Воробей оцінив виступи Шахтаря та Динамо в єврокубках

Легенда донецького "Шахтаря" Андрій Воробей поділився думками щодо виступів українських команд у єврокубках цього сезону.…

20 години ago

Пішов із життя відомий український футболіст

Помер колишній захисник львівських «Карпат» Степан Крупей. Трагічну звістку напередодні повідомив керівник пресслужби «Карпат» Юрій…

21 годину ago

Анчелотті відреагував на розгромну поразку Реала в Ель Класико

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті поділився думками щодо поразки "Барселоні" в іспанській Ла Лізі.…

21 годину ago

Мілевський дав прогноз на матч Динамо – Шахтар

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський поділився очікуваннями від Класичного між "Динамо"…

22 години ago