Новини футболу

Флік прокоментував розгромну перемогу Барселони над Реалом в Ель Класико

Головний тренер “Барселони” Ганс-Дітер Флік поділився враженнями від перемоги над мадридським “Реалом” в іспанській Ла Лізі.

Увага всієї футбольної спільноти минулої суботи була прикута до “Сантьяго Бернабеу”, де “Реал” приймав “Барселону” в матчі 11-го туру іспанської Ла Ліги.

Після безгольового першого тайму “Барселона” повністю взяла ініціативу до своїх рук по перерві. Спочатку Роберт Левандовський оформив дубль за три хвилини, а згодом Ламін Ямаль та Рафінья встановили остаточний рахунок у матчі – 4:0 на користь “блаугранас”.

Завдяки цій перемозі “Барселона” збільшила свою перевагу над “Реалом” у турнірній таблиці Ла Ліги до 6 очок.

Згодом Флік розповів про свої емоції від переконливої звитяги своїх підопічних.

“Ми почали дуже добре. У першому таймі ми добре виступили з високим захистом. Це здається небезпечним та ризикованим, але це не так. Це спрацювало. Зрештою, ми зробили правильні заміни у перерві. Гравці виступили дуже добре, показали свої вміння. Всі знали, що робити як у захисті, так і в атаці. Але нам треба продовжувати вдосконалюватись.

Що казав у перерві? Ми внесли зміни та більше пресингували. У другому таймі ми краще контролювали м’яч. Ось що я їм сказав.

Я завжди дивлюся на роботу команди, і якщо ми слідуємо нашому плану, він спрацьовує. Ми також дуже хороші у захисті. Я задоволений тим, чого ми досягли, не дивлюся на те, що сталося у минулому. Уболівальники нам дуже допомогли останніми тижнями.

Нам потрібно було створити атмосферу, щоб усі гравці показали себе з найкращого боку. Атмосфера дуже гарна. Ми можемо відсвяткувати цю перемогу, я даю хлопцям два дні відпочинку для відновлення. А потім готуватимемося до матчу з “Еспаньйолом”. Ми щасливі, але нам потрібно зосередитися на тому, що на нас чекає.

Треба відзначити роботу нашого голкіпера Іньякі Пеньї. Було дуже важливо зіграти на нуль, він провів фантастичну гру.

Сутичка з Анчелотті? Я його не бачив. Я поговорив з ним, це нормальна ситуація. Ми відсвяткували гол. Ми досить дорослі, щоб обговорити це”, – цитує Фліка “Футбол 24” із посиланням на видання Marca.

antonio

Recent Posts

Реал шукає конкурента Луніну після поразки Барселоні

Мадридський "Реал" цікавиться голкіпером французького "Лілля" Люкою Шевальє. Про це повідомляє "Чемпіон" із посиланням на…

54 хв. ago

Шовковський пояснив, чому Шапаренко не зіграв проти Шахтаря

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував відсутність півзахисника Миколи Шапаренка в матчі 11-го туру…

2 години ago

Караваєв: “Динамо повинно грати набагато краще”

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 11-го туру УПЛ…

14 години ago

Динамо – Шахтар 1:1 (відео голів)

Микола Матвієнко після кутового добив м'яч у ворота Динамо, вивів горняків уперед. Але після вилучення…

16 години ago

Воробей оцінив виступи Шахтаря та Динамо в єврокубках

Легенда донецького "Шахтаря" Андрій Воробей поділився думками щодо виступів українських команд у єврокубках цього сезону.…

24 години ago

Пішов із життя відомий український футболіст

Помер колишній захисник львівських «Карпат» Степан Крупей. Трагічну звістку напередодні повідомив керівник пресслужби «Карпат» Юрій…

1 день ago