Головний тренер донецького “Шахтаря” Марино Пушич підбив підсумки матчу 11-го туру УПЛ проти київського “Динамо”.

У неділю в Києві відбувся один із найбільш очікуваних матчів осінньої частини української Прем’єр-ліги – “Динамо” приймало “Шахтар”.

Виявити сильнішого гранди в Класичному не змогли – на гол Артема Бондаренка господарі відповіли пізнім взяттям воріт від Олександра Караваєва, який встановив остаточний рахунок 1:1.

Цей результат зіграв на руку “Динамо” в турнірному плані, адже перевага команди Олександра Шовковського над принциповими суперниками й досі становить шість очок.

Попри втрачену допомогу “Шахтаря”, Пушич схвально відгукнувся про своїх підопічних.

“Безумовно, вилучення вплинуло на перебіг подій у матчі, на жаль. Наша команда провела неймовірний поєдинок – з погляду і побудови атак, і загального малюнку гри. Правді сказати, я не зумів розгледіти сповна епізод із вилученням, тому поки що нічого не стверджуватиму – мені потрібно додатково переглянути відеозапис з повтором цього епізоду.

Однак, як я вже наголосив, цей епізод з вилученням повністю змінив перебіг подій у матчі, але я цілковито задоволений тим, як виявила себе моя команда. І я пишаюся сьогодні моїми хлопцями – і тим, як вони виступали в повних складах, і після вилучення, коли ми грали 30 хвилин у меншості, я повністю задоволений малюнком гри і тим, як команда конвертувала мої ідеї.

Хтось може сказати, що ми здобули одне очко на виїзді і що це гарний результат, але ні, я не вважаю що це хороший результат, адже ми мали здобувати більше і заслужили на більше. На жаль, у футболі іноді стається так, що ти не отримуєш того, на що заслуговуєш, тож я задоволений своєю командою, і ми працюватимемо далі”, – сказав Пушич.